Continued Education - Continues Education ADHD & Autisme

Deelnemers beginnen elke dag door hun eigen yogapraktijk te verdiepen met een meditatie- en hatha yogaclass onder leiding van Sonia Sumar. Na een inleidende discussie over het onderwijzen van Hatha Yoga aan kinderen met speciale behoeften, volgen 4 hands-on trainingssessies met kinderen met autisme en / of ADHD. Elke les eindigt met een groepsdiscussie en vraag en antwoordperiode over de geleerde technieken, de juiste yogaroutine en in welke fase het kind zich bevindt.

Dit driedaagse programma draait de eerste 2 dagen van 8.00 uur tot 16.00 uur en eindigt op de derde dag om 13.00 uur.

We zullen werken met kinderen (ongeacht leeftijd) met ADHD of autisme. Neem contact op met de programmacoördinator als u een kind of een cliënt hebt die als demonstratie aan ons programma zou willen deelnemen. Sonia zal werken met 4 kinderen per dag: twee in de ochtend en twee in de middag. We stellen uw hulp op prijs bij het brengen van demo's omdat dit de hoogtepunten zijn van onze programma's.

Het is belangrijk om de medische contra-indicaties voor bepaalde asana's te begrijpen, dus probeer alsjeblieft niet om ons werk te kopiëren zonder de juiste instructies.