Naam:

Saskia Valk (coordinator Nederland)

Praktijk:

SadaSiva

Telefoon:

06-16012860

Email:

info@sadasiva.nl

Woonplaats:

Groningen

Info

Mijn naam is Saskia Valk, gelukkige en trotse moeder van zoonlief Stijn (2010) en oprichter van yogapraktijk SadaSiva te Groningen

In 2013 ontmoette ik Sonia Sumar, moeder van de methode Yoga for the Special Child®, tijdens mijn eerste basic training in Londen. Haar kennis, oneindige wijsheid en gave om het beste in elk kind naar boven te halen raakte me diep, ik werd tot in mijn ziel geraakt.

Ik volgde meer trainingen, plaatste een oproep in de krant om zo mijn eerste "special child" te mogen ontvangen op de mat, op vrijwillige basis, om te oefenen en bekend te raken met de methode in real life. Nu, ruim 4 jaar later ontvang ik wekelijks meer dan 20 kinderen en volwassenen, voornamelijk 1 op 1 maar ook in kleine groepen, alleen therapeutisch op basis van de methode Yoga for the Special Child. 

Sinds 2015 brengen we diverse trainingen naar Nederland met het doel om de methode meer naamsbekendheid te geven en zowel ouders, kinderen als professionals kennis te laten maken met deze unieke manier van werken met kinderen en volwassenen met een beperking. 

Sinds 2019 ben ik senior licensed practicioner Yoga for the special Child®.   

Ik werk als Lichaamsgericht Hulpverlener (SKJ geregistreerd) en ben gekwalificeerd 200hrs Hatha Yoga docent-Sonia Sumar method® en gekwalificeert 500hrs Hatha Yoga docent (VYN). Specialisaties die ik volgde: Autisme & ADHD (2019), Syndrome van Down & Cereberale Parese (2015/2016/2017) en Pranayama & Asana (2016).

Om shanthi, 

Saskia