Naam:

Saskia Valk

Praktijk:

SadaSiva

Telefoon:

06-16012860

Email:

info@sadasiva.nl

Woonplaats:

Groningen

Info

Mijn naam is Saskia Valk, gelukkige en trotse moeder van zoonlief Stijn (2010) en oprichter van yogapraktijk SadaSiva te Groningen

In 2013 ontmoette ik Sonia Sumar, moeder van de methode Yoga for the Special Child®, tijdens mijn eerste basic training in Londen. Haar kennis, oneindige wijsheid en gave om het beste in elk kind naar boven te halen raakte me diep, ik werd tot in mijn ziel geraakt.

Ik volgde meer trainingen, plaatste een oproep in de krant om zo mijn eerste "special child" te mogen ontvangen op de mat, op vrijwillige basis, om te oefenen en bekend te raken met de methode in real life. Nav mijn oproep in de krant kwam de 4 jarige S. op mijn pad:

De eerste keer dat S. bij me in de studio kwam, rende hij blij rondjes door de zaal en na 15 minuten rennen had hij de mat nog niet 1 keer aangeraakt of stilgestaan! De moed zakte me direct in de schoenen, hoe werkt dit? Na nog 2 van deze sessies besloten moeder en ik dat we de yoga zouden verplaatsen naar de thuissituatie: eerst in de woonkamer, maar al snel in het kleinste slaapkamertje van het huis, waar alleen een mat een een doosje tissues kon staat. Daar was het, waar ik met veel geduld, veel zingen en nog meer geduld S. leerde kennen, en hij mij. Nu, bijna 4 jaar later, ontvang ik m nog steeds wekelijks op de mat, in een heel klein kamertje bij hem op school, en nog elke keer weer verrast en verbaasd hij me, lachen we samen, huilen we samen, soul to soul, een vriend erbij voor het leven <3

Sinds 2014 ben ik licensed practicioner Yoga for the special Child®.  
Momenteen ben ik afstuderend student voor:
Hatha Yoga Teacher Training 500hrs Namonamah (2014-heden)
Hatha Yoga Teacher 200hrs by Sonia Sumar (2018-heden)

Specialisaties die ik volgde:
Syndrome van Down & Cereberale Parese (2015/2016/2017)
Pranayama & Asana (2016). 

Daarnaast ben ik opgeleid Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (2004), Yogatherapeut (BATC) en ontvang ik wekelijks kinderen en volwassenen in mijn praktijk SadaSiva. Voor meer informatie of een kennismaking met methode Yoga for the special Child voor uw kind kunt u vrijblijvend contact met me opnemen. 

With love,
Saskia