Naam:

Naomi Schillevoort

Praktijk:

OmiYoga

Telefoon:

06-83419916

Email:

info@omiyoga.nl

Woonplaats:

Rotterdam

Info

"Als kind voelde ik me 'anders' en had veel lichamelijke klachten. Als jonge tiener ging ik zelf op zoek naar alternatieve manieren om me 'beter' te voelen. Ik was 15 jaar toen ik voor het eerst in aanraking kwam met yoga maar dit werkte toen niet helemaal voor mij. En na jaren mezelf te hebben uitgeput, na een flinke depressie en burn-out kwam yoga weer op mijn pad. Sindsdien is yoga voor mij een manier van leven geworden, heb ik handgrepen gekregen om te leren omgaan met de drukte van alle dag en heb ik de rust en stilte in mijzelf gevonden.

Na de docentenopleiding in 2009 ben ik gestart met lesgeven aan volwassenen, ik volgde hierna nog vele specialisatie opleidingen en al snel merkte ik dat ik met kinderen wilde werken. Tijdens mijn stage op scholen en BSO's kwam ik veel kinderen tegen die extra aandacht nodig hadden. Ik ben mij toen gaan verdiepen in yoga voor kinderen met specifieke zorgvraag en behoeften.
Later in 2018 kwam alles samen: ik ben gestopt met werken bij de overheid, ik ben op speciaal onderwijs yogales gaan geven én heb BASIC 1 van Yoga for the Special Child® gevolgd.

Dankbaar ben ik, dat ik nu iedere dag kinderen en volwassenen mag begeleiden op dit pad, en ook zelf mag blijven leren en ontwikkelen én nog vele trainingen bij Sonia Sumar mag volgen."