Naam:

Michelle Borsboom

Praktijk:

Yoga speciaal voor jou

Telefoon:

06-24129304

Email:

info@yogaspeciaalvoorjou.nl

Woonplaats:

Rijswijk

Info

Mijn naam is Michelle Borsboom en ik werk sinds een aantal jaren met veel liefde, enthousiasme en passie volgens de methode “Yoga for the Special Child”.

Omdat ik graag met kinderen werk en ik heel erg van yoga hou, heeft dit mij geïnspireerd om de opleiding voor kinderyogadocent te gaan volgen. In 2013 heb ik deze opleiding afgerond maar tijdens de opleiding wist ik al dat ik me wilde specialiseren in yoga aan kinderen en volwassenen met een beperking. Ik heb mijn hart gevolgd en heb met veel enthousiasme deelgenomen aan de trainingen "Yoga for The Special Child". Behalve Basic 1 en Basic 2 heb ik de afgelopen jaren ook de specialisaties voor kinderen met het Down Syndroom, Autisme, Cerebrale Parese en ADHD gevolgd. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk “Yoga Speciaal voor Jou” waar ik erg dankbaar voor ben. Ik geniet enorm van de sessies met de kinderen en volwassenen. Het is prachtig om hun enthousiasme, motivatie en vooruitgang te mogen ervaren.

Naast het geven van de yogalessen, werk ik met veel plezier als vertrouwenspersoon en docent Sociale Vaardigheden op een school voor kinderen met een verstandelijke beperking in Den-Haag. In het verleden heb ik 9 jaar in Indonesië gewoond waar ik, onder andere, een gezinsvervangend huis heb opgezet voor kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Met enige regelmaat ga ik daar op werkbezoek en tijdens deze bezoeken neem ik altijd de tijd om yoga met de kinderen te doen. Voor de kinderen omdat ze er zo enorm van genieten, en voor mezelf om te genieten van de kinderen….