Naam:

Karin van Hartevelt

Praktijk:

Yoga voor mij

Telefoon:

06-50221834

Email:

karin@yogavoormij.nl

Woonplaats:

Dordrecht

Info

"Ik geloof dat alle mensen, groot en klein, zoeken naar manieren om in contact te komen met zichzelf, met de wereld en mensen om hen heen en dat doen naar hun beste kunnen. Met maar één doel en dat is groeien."

In contact komen met yoga heeft het leven van Karin veranderd. Toen ze merkte hoe goed het haarzelf deed werd ze nieuwsgierig naar wat het voor kinderen kan doen. Als moeder van twee zocht zij naar een manier om haar eigen kinderen handvatten te geven om de prikkels van alle dag te reguleren, om samen meer rust te vinden en plezier te hebben in beweging. Gaandeweg zag ze mogelijkheden om niet alleen kinderen op reguliere scholen met yoga te ondersteunen maar ook kinderen die meer uitdagingen tegen komen in hun leven en daar andere begeleiding bij nodig hebben.

Na een studie SPH werkt zij al vele jaren in de zorg, met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen in allerlei vormen en maten, van verschillende leeftijden, met zeer wisselende uitdagingen in hun leven. Dat doet ze nog steeds met veel plezier.