Naam:

Hermie Roukens

Praktijk:

Zorg in ontspanning

Telefoon:

06-46393945

Email:

Hermie.roukens@ziggo.nl

Woonplaats:

Bussum

Info

Mijn naam is Hermie Roukens, ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Onze jongste dochter is geboren met het Idic 15 syndroom. Mijn eigen yogareis startte tijdens mijn eerste zwangerschap. Sindsdien beoefen ik met veel plezier diverse vormen van yoga. Toen onze dochter tijdens haar puberteit in onrustig vaarwater terecht kwam ben ik ook voor haar naar yogalessen op zoek gegaan. Bij Happy Kidz Yoga, die Yoga for the Special Child® aanbiedt, vond ik een vorm van yoga die bij haar mogelijkheden aansluit. Onze dochter was blij en enthousiast vanaf de eerste les!

Haar enthousiasme is voor mij de inspiratiebron geweest om de opleiding Yoga for the Special Child® te volgen. Zodat nog veel meer kinderen, jongeren en jong volwassenen met een beperking de voordelen van deze mooie yogamethode kunnen ervaren.

Sinds januari 2019 ben ik geregistreerd licentiehouder van Yoga for the Special Child®. Ik heb de opleidingen Basic 1 en Basic 2 gevolgd. Andere trainingen die ik gedaan heb zijn de specialisaties Autisme en ADHD en Sequences en Asana's. Daarnaast heb ik in 2019 de opleiding Medische Basis Kennis en de basiscursus Geef me de 5 (methodiek voor begeleiding van mensen met autisme) afgerond.

Graag nodig ik je zoon of dochter uit op de yogamat!

Dit kan in de speciaal ingerichte yogaruimte bij mij thuis, op de dagbesteding of woongroep. Ook kom je mij regelmatig tegen als invaldocente bij het Roberta Sumar Yogacentrum in Laren.