Naam:

Daphne Huizing

Praktijk:

Roberta Sumar Yogacentrum Laren

Telefoon:

06 81 82 04 56

Email:

daphne@robertasumaryogacentrum.nl

Woonplaats:

Laren

Info

Als fanatiek sporter (hockey-tennis-golf-hardlopen) kwam Daphne in 2011 tijdens een blessure in aanraking met yoga. Ze was direct onder de indruk van het positieve effect dat yoga heeft op fysiek en mentaal vlak.. Al snel daarna volgde zij een intensieve teachers-trainingstraject, in eerste instantie voor haar eigen yogabeoefening en ontwikkeling.
Maar met eveneens 15 jaar ervaring als (kinder)fysiotherapeute besloot ze al snel na het eerste trainingtraject haar kennis en ervaring te verdiepen met de specialisatie Kinderyoga. Zij volgde een aantal opleidingen en specialisaties voor docente Kinderyoga (zie overzicht hieronder).

In 2012, Daphne woont dan nog in Taipei, volgt de oprichting van Happy Kidz Yoga in Taipei. Wekelijks geeft ze yogales aan kinderen van de internationale en lokale community van Taipei en de lessen werden een belangrijk onderdeel van haar leven.
Na 13 jaar buitenlandervaring keerde zij met haar gezin in 2014 terug naar Nederland en vestigde zich in Laren. Haar persoonlijke levenservaring in verschillende landen, haar flexibiliteit en adaptief vermogen in nieuwe situaties, haar kracht om mensen enthousiasmeren en haar passie om kennis en ervaring op een leuke en kindvriendelijke manier te delen, resulteerde in de start van Happy Kidz Yoga in Laren.

Sinds september 2015 werd haar passie om met kinderen met een beperking te werken versterkt. Het programma Yoga for the Special Child® volgens de Sonia Sumar methode, wordt dan ook binnen Happy Kidz Yoga verder uitgebouwd.

Daphne: "Het opbouwen van een sterke band, vertrouwen proberen te winnen en uiteindelijk de kinderen “tools’ aan te rijken om met hun eigen uitdagingen om te leren gaan, dat is het mooiste wat er is! De oprechtheid en puurheid van deze doelgroep kinderen, de glimlach op hun gezicht of die diepe inademing tijdens een eindspanning geeft mij een heel warm en dankbaar gevoel dat ik met deze kinderen mag werken".