Naam:

Carrie Schriemer

Praktijk:

CS Yoga

Telefoon:

06 16828903

Email:

info@csyoga.nl

Woonplaats:

Varsseveld

Info

Bewegen en de werking van de menselijke geest zijn mijn passies. De passie voor bewegen begon met atletiek en bracht me rond 1996 bij Yoga. Vanaf mijn 18e heb ik verschillende vormen van Yoga beoefend. Vanaf 2006 geef ik zelf les.
Mijn passie voor de werking en de kracht van de menselijke geest maakten dat ik maatschappelijk werker en drs. in de toegepaste communicatiewetenschappen ben geworden. Ik ben in verschillende instellingen als hulpverlener werkzaam geweest.
De fascinatie voor lichaam en geest komen voor mij samen in Yoga. Yoga gaat om verbinding. Met je lichaam, je ademhaling, wat je voelt, je geest, jezelf en anderen.
Al deze lagen van jezelf horen erbij en hebben invloed op elkaar. De manier waarop je beweegt heeft rechtstreeks invloed op hoe je je voelt. De manier waarop je denkt heeft rechtstreeks invloed op je lijf enz.

Vanuit mijn ervaring als hulpverlener en yoga docent specialiseerde ik me in het begeleiden van kinderen. Dit begon met het lesgeven aan, en begeleiden van kinderen met (hoog) begaafdheidskenmerken. Inmiddels is dit uitgebreid naar kinderen met ander zorgvragen / special needs.

Yoga for the Special Child® kwam precies op het juiste moment op mijn pad. Het volgen van Basic 1 met Sonia Summar was een bijzondere ervaring die veel indruk op me heeft gemaakt. De liefdevolle benadering, het kijken naar wat goed gaat zonder verwachtingen en angst. En dit in de eerste plaats toepassen op jezelf voor het werken met de kinderen. Er vielen veel puzzelstukjes op de plek. Het is voor mij een waardevolle verdieping, aanvulling en verheldering van de manier waarop ik intuïtief al werkte.
Ik vind het fantastisch om te merken dat als je zonder verwachtingen een les met een kind instapt er van uit de verbinding, het open staan en vertrouwen elke keer weer bijzondere momenten ontstaan.