Naam:

Annet van de Rhee

Praktijk:

yogacentrum De Bloementuin

Telefoon:

06-21848939

Email:

info@yogacentrumdebloementuin.nl

Woonplaats:

Haarlem

Info

Annet heeft een passie voor kinderen en yoga. In 2011 heeft ze yogacentrum de Bloementuin geopend waar beide passies worden gecombineerd. Zij werkte eerder als sociaal pedagogisch werker bij een instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en epilepsie. Annet is tevens initiator van Kindercentrum Haarlem waar vanaf 2016 door zorgprofessionals begeleiding en therapie wordt geboden aan kinderen en ouders. Ieder kind is uniek, geen tweede identiek. Dit is samengevat de visie van Annet. Zij vindt het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen door rust en harmonie te creëren in een veilige omgeving. Zo kunnen ze zichzelf zijn. Kinderen hebben daarbij volgens Annet ook recht op de beste begeleiding en de begeleiding die het beste bij hun past!
Annet geeft deze visie op verschillende manieren vorm. In haar kinderyoga praktijk en het Kindercentrum Haarlem staat een holistisch benadering van kind en omgeving centraal.
Ze neemt haar vak serieus en is HBO gediplomeerd in de medische en psychosociale basiskennis en internationaal gekwalificeerd voor ‘Yoga for the Special Child® en Hatha Yoga by Sonia Sumar.

Annet is toegewijd moeder van twee tieners. Ze brengt naast de bloementuin veel tijd door in haar moestuin om groente te verbouwen en te beeldhouwen.

Annet is senior practitioner Yoga for the special child®