ArtikelBasic 1 programma groot succes in Huizen!

Op maandagmorgen kwamen we met 23 deelnemers bij elkaar, enigsinds gespannen, afwachtend, enthousiast maar vol verwachting, voor de eerste lesdag van basic 1 Yoga for the special Child, Sonia Sumar method, gegeven door Sonia zelf, ook wel Sivakami genoemd door haar studenten. De training duurde 6 dagen, waarin we elkaar en onszelf ontmoette, veel hebben gelachen, verwonderd, losgelaten en ontdekt. De demo kinderen waren een van de vele hoogtepunten in de training, zo ook de yoga practice op de mat, zowel de 30 minuten les als de ruim 2 uur durende sadhana op de laatste dag.

Een aantal reacties van de deelnemers die we mochten ontvangen:

"Wat een fantastisch mooie week hebben we gehad. Ik vond het overweldigend een bad van wijsheid, kennis, respect, liefde en nog meer moois. Ik ben er nog van aan het genieten. Deze week ben ik meteen in mijn lessen begonnen met de methode.Stap voor stap met de key's in gedachten.Het werkt! Top."

"Deze week heeft een plek in mijn hart gekregen die ik alleen maar wil gaan uitbreiden.Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb kunnen doen."

"Ik heb vanmorgen 1,5 uur practice gedaan en daarna een uur wandelen.Het heeft me heel wat gebracht de afgelopen week."

Ohm Shanti.